Impresszum

OSI Foods GmbH & Co. KG
Senefelderstr. 17a
6368 Gersthofen
Tel .: +49 821 25 285-0
E-mail: info@osieurope.com
Amtsgericht Augsburg, HRA 19434

Személyes felelősség:
OSI Németország Verwaltungs GmbH,
Sitz: Gersthofen Amtsgericht Augsburg,
HRB 32097
Ügyvezető igazgató: Sherry DeMeulenaere

A felelősség kizárása

1. Az internetes jelenlét tartalma: A szerző nem vállal garanciát az ezen az oldalon nyújtott információk aktualitására, helyességére, teljességére vagy minőségére. A szerzővel szembeni felelősségi követelések, amelyek a benyújtott információk felhasználása vagy felhasználása, vagy helytelen vagy hiányos információk miatt okozott anyagi vagy immateriális károkra utalnak, általában kizártak, feltéve, hogy nincs bizonyíték a szerző szándékára vagy súlyos gondatlanságára . Ha ajánlatokat is tartalmaz, ezek változhatnak és nem kötelezőek. A szerző kifejezetten fenntartja magának a jogot, hogy külön bejelentés nélkül megváltoztassa, kiegészítse vagy törölje az alkatrészeket vagy oldalakat, vagy az egész ajánlatot, vagy ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse a közzétételt.

2. Hivatkozások és linkek Ha integrált linkeket tartalmazunk más weboldalakra a honlap különböző oldalain, akkor a következő vonatkozik ezekre a linkekre: Kifejezetten felhívjuk a figyelmet arra, hogy nincs hatással az összes összekapcsolt webhely kialakítására és tartalmára. Ezért ezennel elhatárolódunk minden olyan weboldal minden tartalmától, amely a honlapunkon hivatkozik, és nem fogadja el saját tartalmát.

3. Szerzői jogok és védjegyjogok: A szerző minden weboldalán és publikációjában igyekszik betartani az összes diagram, hangdokumentumok, videofelvételek és szövegek szerzői jogait. A weboldalon közzétett és a szerző által összeállított összes objektum szerzői joga kizárólag a szerzőre vonatkozik. Az ilyen diagramok, hangdokumentumok, videofelvételek és szövegek másolása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott kiadványokban a szerző kifejezett engedélye nélkül nem történhet.

4. Adatvédelem: A személyes, üzleti vagy személyes adatok megadása mindig önkéntes alapon történik. Az Ön személyes adatainak megadásával, megadásával és / vagy továbbításával hozzájárul az adatok feldolgozásához kérelme értékelése céljából, amely magában foglalhatja ezen adatok továbbítását a felülvizsgálatban és értékelésben részt vevő vállalatcsoportunk többi vállalatának. folyamat, kapcsolatfelvétel az általunk, testvér- és leányvállalatainkkal, az adatok digitális tárolásával, a pályázói profil létrehozásával és a döntéshozóink (pl. lehetséges feletteseink) általi ellenőrzéssel Ezt a beleegyezést bármikor visszavonhatja a jövőre nézve (pl. A bejelentkezés után törölheti jelentkezési dokumentumait). Az Ön beleegyezésének visszavonása nem érinti az Ön hozzájárulása alapján történt visszavonásig tartó adatkezelés jogszerűségét. Adatvédelmi irányelveinket és az átláthatósági dokumentumot az Ön ismerete érdekében ehhez a weboldalhoz kapcsoltuk.

5. A felelősség kizárásának jogi érvényessége: A felelősségnek ezt a kizárását az internetes jelenlét részének kell tekinteni. Ha a szöveg egyes részei vagy egyes mondatai nem, vagy már nem felelnek meg teljesen a hatályos törvényeknek, ez a dokumentum többi részét nem érinti tartalmukat és érvényességüket illetően.