Teamleider Technische dienst

  • Gepubliceerd: 16.11.2021
  • Publicatie tot: 16.02.2022
scheme image

Korte omschrijving OSI

Als internationaal bedrijf in de voedingssector behoren we tot de wereldwijd opererende, door de eigenaar beheerde OSI-groep. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten voor de fastfood keten en de retail.

Onze fabriek in Beuningen is op zoek naar een Teamleider Technische dienst.

Als Teamleider Technische dienst zal je zien dat geen enkele dag hetzelfde is. Dagelijks neem je het voortouw in het sturen, coördineren en prioriteiten stellen van de dagelijkse technische activiteiten en ben je de directe link tussen productie en jouw team binnen de Technische dienst.

Wat kan je verwachten

Je hebt maar één doel en dat is het optimaliseren van de beschikbaarheid van de machines en installaties. Dit wil niet zeggen dat je de hele dag achter de computer zit. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze machines en installaties in goede staat zijn en ook in goede staat blijven. Je doet dit door het regelmatig uitvoeren van controles, preventief onderhoud en reparaties en/of vervangen van onderdelen. Je bent de directe link tussen de productie en jouw team binnen de Technische dienst. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden en schrijft een overdracht voor het volgende team. Daarnaast sta je stand-by voor storingen die kunnen voorkomen. Samen met je team zorg jij ervoor dat ons productieproces op rolletjes verloopt!!

Wat wij verwachten

- Je weet als geen ander goed overzicht te bewaren over jouw team, met de bijbehorende 
  werkzaamheden.
- Als onze nieuwe collega ben je bekend met mechanische en/of elektrotechnische
  werkzaamheden.
- Je bent bevlogen, energiek en bent er niet vies van om de handen uit de mouwen te steken
- Je hebt een technische opleiding richting mechatronica en/of elektrotechniek, maar ervaring     
  binnen een technische dient vinden we zeker zo belangrijk
- Je bent in het bezit van een VCA certificaat en NEN3140, of bereid deze te halen.
- Leidinggevende ervaring is mooi meegenomen, anders dagen we je graag uit om hierin te
  groeien
- Met jouw sociale vaardigheden ben je in staat een hecht team te vormen met je collega’s
- Je hebt affiniteit met werken in de foodbranche, dit is zeker een pré.
- Je bent stressbestendig en hebt hierdoor geen moeite met deadlines;
 

Wat bieden wij je

Wij zijn een bedrijf met vlakke hiërarchieën, korte besluitvormingsprocessen en een uitgesproken klantgerichtheid in een bijzondere markt. Wij geloven erin dat onze medewerkers het succes van ons bedrijf bepalen. Daarom willen we een werkomgeving bieden die uitdagende, stimulerende en mooie kansen biedt. Wij ondersteunen je daarom door je snel verantwoordelijkheid te geven en je te ontwikkelen naar jouw talenten.
Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie, zijn er voldoende mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een fulltime dienstverband en je salaris ligt ergens tussen de tussen € 3.000,00 en € 4.000,00 per maand, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast geldt de CAO voor de Vleeswarenindustrie, waaronder een goede pensioenregeling. Deze baan bied je een mooie kans deel uit te maken van een (Internationale) groeiende en dynamische organisatie, waarin het moto “Let’s Bilt together” centraal staat
 
 
  • Пані Nicole Bannink
  • HR Manager
  • +31 24 677 22