Senior Product Developer

  • Gepubliceerd: 2021-06-24
  • Publicatie tot: 2021-09-24
scheme image

Korte omschrijving OSI

Als internationaal bedrijf in de voedingssector behoren we tot de wereldwijd opererende OSI-groep. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwalitatieve producten voor systeemcatering en foodretail. Henri van de Bilt heeft in een korte tijd een grote groei doorgemaakt. En we groeien nog steeds. Ons motto is Let’s Bilt together. Alleen samen kunnen wij iedere dag weer bouwen aan onze organisatie. Om onze productieafdelingen daar in uit te dagen en zo het beste in onze medewerkers naar boven te halen Is Henri van de Bilt op zoek naar een   

Senior Product Developer

Als Senior product developer geef je leiding aan het team productontwikkeling dat bestaat, naast jou, uit 2 collega's. Je bent een pro in het ontwikkelingen van producten die voldoen aan de klant- en interne normen en eisen. Tijdsdruk vind jij hierbij niet vervelend. Je speelt een grote rol bij het opzetten van nieuwe producten in de productie en zorgt ervoor dat aan gedefinieerde parameters wordt voldaan. Daarnaast ben je een pro actieve leider in grote projecten.

 

Wat kan je verwachten

- Leidinggeven maar zeker ook coachen van het team;
- Beheren van databases en systemen om recepten, ingrediënten enz. volledig te documenteren;
- Het continue verfijnen van bestaande producten;
- Deelnemen aan projecten met betrekking tot procesoptimalisatie;
- Verzamelen van gegevens over ingrediënten voor het samenstellen van productspecificaties;
- Ondersteunen van de afdeling finance wanneer het prijsberekeningen betreft.
- Organiseren en begeleiden van proefproducties, passend binnen de productieplanning;
- Analyseren van processen en geven van aanbevelingen.
 

Wat wij verwachten

Als manager productontwikkeling heb je kwaliteit en jouw verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel. Je bent pro actief en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je communiceert gemakkelijk op diverse niveaus. Als onderdeel van de OSI Foodgroup zal er veel contact zijn met ons hoofdkantoor in Gersthofen (DE). Het is daarom van belang dat je de Engelse en de Duitse taal goed beheerst.
De ideale collega heeft een afgeronde HBO opleiding levensmiddelentechnologie en meerdere jaren relevante werkervaring in de foodsector. De beste match zou zijn als je ervaring hebt in de vleesindustrie. Je vindt het niet erg om langer door te werken als bijvoorbeeld bepaalde monsters nog die dag de deur uit moeten. Je vindt tijdsdruk en deadlines zeker niet vervelend. Daarnaast pak je graag de koppositie binnen het team en ben je in staat je collega's te coachen naar een hoger niveau.  We vinden het belangrijk dat je iedere dag aanwezig bent om samen te werken aan onze mooie toekomst.
 

Wat bieden wij je

Henri van de Bilt is een platte organisatie, heeft korte besluitvormingsprocessen en een uitgesproken klantgerichtheid in een bijzondere markt. Er heerst binnen onze organisatie een informele bedrijfscultuur, waar medewerkers zich betrokken en verantwoordelijk voelen voor het werk wat ze verrichten. Zij zorgen er samen voor dat we iedere dag weer kwalitatieve voedselveilige producten aan onze klanten kunnen leveren. Geen dag is het zelfde binnen onze organisatie, wat werken binnen Henri van de Bilt erg afwisselend maar ook turbulent maakt.  We weten dat de inzet van onze medewerkers de basis is van ons succes. We ondersteunen je daarom door je snel verantwoordelijkheid te geven. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zullen je iedere dag weer uitdagen wat jou de kans geeft om het beste van jezelf te laten zien. 
 
  • Ms. Nicole Bannink
  • HR Manager
  • +31 24 677 22