Monteur technische dienst

  • Gepubliceerd: 2021-11-15
  • Publicatie tot: 2022-02-15
scheme image

Korte omschrijving OSI

Als internationaal bedrijf in de voedingssector behoren we tot de wereldwijd opererende, door de eigenaar beheerde OSI-groep. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten voor de fastfood keten en de retail.

Onze fabriek in Beuningen is op zoek naar een Monteur technische dienst.

De functie van Monteur Technische dienst binnen OSI Henri van de Bilt biedt zeker voldoende afwisseling. Het ene moment ben je bezig om een storing op te lossen en het andere moment voer je preventief onderhoud uit aan machines. Één ding weten we zeker er zit genoeg afwisseling in deze functie.
 

Wat kan je verwachten

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze machines en installaties in goede staat zijn en ook in goede staat blijven. Je doet dit door het regelmatig uitvoeren van controles, preventief onderhoud en reparaties en/of vervangen van onderdelen. Daarnaast sta je stand-by voor storingen die kunnen voorkomen. Jouw aandeel is daarin super belangrijk, om er voor te zorgen dat de stilstand binnen de productie zo kort mogelijk zal zijn. Jij bent diegene die, samen met je collega’s van de technische dienst, ervoor zorgt dat ons productieproces op rolletjes verloopt!!
 

Wat wij verwachten

-  Als onze nieuwe collega ben je bekend met mechanische en/of elektrotechnische
   werkzaamheden. Ben je een beginner in het vak? Geen probleem, bij ons valt alles te leren!
-  Je hebt een technische opleiding richting mechatronica en/of elektrotechniek, maar kennis en
   kunde vinden we veel belangrijker.
-  Je bent in het bezit van een VCA certificaat en NEN3140, of bereid deze te halen.
-  Stilstaan achter een machine is helemaal niks voor jou. Je bent liever in de weer.
-  Je hebt affiniteit met werken in de foodbranche, dit is zeker een pré.
-  Je bent stressbestendig en hebt hierdoor geen moeite met deadlines;
-  Je bent pro actief en een echte aanpakker.

Wat bieden wij je

Wij zijn een bedrijf met vlakke hiërarchieën, korte besluitvormingsprocessen en een uitgesproken klantgerichtheid in een bijzondere markt. We weten dat de inzet van onze medewerkers de basis is van ons succes. Wij ondersteunen je daarom door je snel verantwoordelijkheid te geven en je te ontwikkelen naar jouw talenten.

-  door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie, voldoende mogelijkheden                 jezelf te ontwikkelen;
-  een full time dienstverband
-  een salaris tussen € 2.500,00 en € 3.500,00 per maand, afhankelijk van ervaring
-  de voorwaarden zoals vermeld in de CAO voor Vleeswarenindustrie
-  een goede pensioenregeling
-  de kans deel uit te maken van een (Internationale) groeiende en dynamische organisatie,                waarin het moto “Let’s Bilt together” centraal staat
 
Wij geloven erin dat onze medewerkers het succes van ons bedrijf bepalen. Daarom willen wij een werkomgeving bieden die uitdagende, stimulerende en mooie kansen biedt. We zoeken nieuwe collega’s die hetzelfde DNA hebben als ons. Nieuwe collega’s die zich prettig voelen in een ondernemende omgeving. Nieuwe collega’s die zich betrokken voelen, voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen en keer op keer het beste uit hen zelf proberen te halen.
Passie, trots, continue verbeteren en integriteit is wat ons kenmerkt. Dit samen met onze gedrevenheid en oog voor kwaliteit, zorgt ervoor dat we kwaliteitsproducten leveren, zowel in en buiten Nederland.
 
  • Ms. Nicole Bannink
  • HR Manager
  • +31 24 677 22